KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Monday, November 30, 2009

phase 8

new update
*Stories by Q.deonly
blog nieh baru bukak balik..
*Duka Lara Ialah Sebuah Perjalanan Yang Indah by Leena
at volume 2..

:D

Photobucket

2 comments:

Leena said...

Hai zatie... u ni kesengalan terserlah rupenyer.. wah ... i boleh cakap wau ... banyak nyer cerpen dan cerita u buat .... bila u start sumer ni??? huhh... salute lah....

keSENGALan teserlah.. said...

errkk leena..
zatie tak buat laa..zatie amek link dari blog2 yg ade karya,,then linkkan je kat sini..blog nieh baru lagi di set upkan..tak smpai sebulan kott..huhu..

volume 1

volume 2

volume 3