KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Tuesday, December 8, 2009

phase 12

new update
kali nieh update bykk enovel baru kott..
sumenye kat volume 2..
hehe..tdi ttbe rajin menjelajah..
so,here they comee..

*Tatkala Pena Menulis by F.H Fansuri
*Sedingin Angin Cinta by Fifi
*Pelangiee Chientaa Hatiee by Syyura
*Cinta Tak di Duga by Cik Lubakpink
*Bila Ombak Merindui Kekasih Hati by Qyn Qyna
*Endless Love by Hana Kimi
*My Lovely-Dovey by Cik Ian @ Ah Lian
*luvUa by luvUa
*World Of Reality by Ayuni HN
*Kalam Coretan by Lea Qistina
*Believe In Magic by F'luvian

one more ended novel
*Dana atau Adriana by Mega_Lisa

n attention please,,blog Karya Nukilan ku by Niesya
SUDAH DI BUKA SEMULA..

enjoy reading all..
=)

Photobucket

1 comment:

cik ian@aH Lian~ said...

thanks for the ads.
hehhehe ade juga yg singgah.
maceeehhhh

http://ian-tell-u.blogspot.com

regards,
My Lovey Dovey
cik ian@aH Lian~

volume 1

volume 2

volume 3