KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Wednesday, January 6, 2010

phase 23

new update 
 
 cerita yg dah tamat
Cindarella?tak mungkin (part 1) by Cik Ian @ Ah Lian  
 
all,kalau ada novel mana2 yg dah habis or nk ditambah or anything.inform at cbox or emel me kayh..
sy sekarang teramatlaah busy..
n akan online pada petang hari sahaja...
n sgt susah nk mencari/menjelajah enovel2 baru sekarang..
kalo ada yg nk tmbh,gtaw..
tq atas korang punye kerjasama.
kita share ramai2..
hehe..

enjoy reading
=)

Photobucket

1 comment:

Anonymous said...

hi! all friends happy new year don't forget visit my blog too and your site is so good I always visit it everyday, you update so quick !

freedowload

missworld

sexcry
sexshy
thanks you

volume 1

volume 2

volume 3