KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Wednesday, April 21, 2010

phase 44

new update

at volume 1

Dunia Fantasiku by kumako
*tukar link..pada pembaca,sila unfollow n follow back..

My Durar's Story by Kasih
Ku Benar -Benar Cinta by El-Zafril
Kelam Kelibut  by A. Hamid Halim
Nemo With Another Nemo by Watashiwa Nemo-Chan
Snow_Queen by Snow_Queen

mini cerita's
Lady J,The Witch by Snow_Queen
Eternal Love by Snow_Queen

enovel yg dah tamat
Hot N Cold by Zarith
Syukur by Zeekay
Together by Zeekay
Sleeping Forest by Snow_Queen
4 Elements vs 4 Seasons 1 by Snow_Queen
Be With You by Snow_Queen

enjoy reading
=)

Photobucket

3 comments:

adrenalin said...

bilenye yg hot n cold dah tamat,try tgk smula. bru je pas bce. siap start dr awal kot, x nmpak cam dah tamat pon?

Liyana said...

da tamat pn...
baru je beberapa jam y lalu...
bce la smpai abis dl,k..
bestttttt....

Anonymous said...

adrenalin-
udah habis kok...semalam kak zarith post..tuh pon dye yg gtaw kat zatie..kalau tak,zatie pun tataw..update blog dye lmbt naik..ade problem sikit.tp sape g kat page dye tros,akan ade n3 tuh..tp skang update dye dah naik dah..

liyana-
btol2..haha..

-zatieZ-

volume 1

volume 2

volume 3