KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Sunday, June 6, 2010

info

hye/salam all

ini sekadar info yee..

kepada siapa siapa yang tertanya tanya tentang novel SMT MAHKOTA..
novel tu da keluar di pasaran.
zatie baru beli tadi..hehe..*excited nie lps bertahun tggu*

tajuk novel tu REJIM MAHKOTA by NURUL AINI BAKAR
penerbit PEKAN ILMU


Photobucket

6 comments:

thir said...

thir pon kena carii nii...

Aidanna said...

yeahhhh... akhirnya kuar jugak novel nihhhh...

memang dh lame tunggu..

Anonymous said...

macam mana novel neh masih boleh berada di pasaran sedangkan penulis tidak pernah menandatangani apa2 perjanjian dgn pekan ilmu? hairan betul...

keSENGALan teserlah.. said...

thir

-haha..sile carik..

aidanna

-haha..sile lah cari kat kedai yee..

anon

-errkk..?tatau..yeke macam tu?

~NurFa~ said...

tak tahulah. rasa macam perlu diboikot novel ni kat pasaran. Memang kesian pd penulisnya. Tulis penat2 tp habuk pun tak de.

thir said...

ye lah.... sian kat pnulis...

volume 1

volume 2

volume 3