KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Monday, November 22, 2010

restu

salam and hello.

macam sunyi kan blog ni.
urmm..this won't take long.
just want to say maaf kalau apa2 kekurangan dalam blog ni yang buat korang terasa or tak puas hati bla bla bla or kecil hati dengan zatie ke.

dan terima kasih atas segala ilmu yang korang bagi secara langsung atau pun tidak.
=)

wish me luck in less than 30 hours coming exam.
SPM.

=D

Photobucket

12 comments:

Cik Pink Princess said...

all the best sis (^_^)
moga semuanya dipermudahkan.

adrin_malina said...

gudluck dik

angelseptember said...

gud luck..=)

dandelion kiss said...

zati, good luck!
bila tiba paper Sejarah,
jawab elok2...hehehe

Cutiesgurl said...

zati, good luck for your exam k...

Hananorisa said...

gd luck
=)

Anonymous said...

Zatie dear...

good luck in your exam sis....do your very best......

FarAH said...

zati, gudluck.. do the best.. ^^,

HirumaKecil said...

Gud luck weh.,.. Semoga dapat jawab dengan hati yg tenang... Gambateee....

sofi said...

ztie, gud luck spm dan saya suka blog awak la... tengok ni...
http://anneali.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

fatinsafi said...

chayok2... all the best ea dik...

Aunty Laila Hanni said...

Zatie,
baru form 5 rupanya. all the best for your exam. aunty Laila doakan semuga cemerlang. Semuga Allah permudahkan segalanya.

volume 1

volume 2

volume 3