KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Thursday, December 30, 2010

phase 73

new update

volume 2

cerita yang dah tamat

enjoy reading
=))


Photobucket

3 comments:

dandelion kiss said...

Dear zatie:

Loro: Chendana by Faizal Sulaiman.

keSENGALan teserlah.. said...

DK-ekk?oke2..dah betulkan..thanks..tp,blog sama gak kan?

dandelion kiss said...

blog lain.
cuma mereka buat kolaborasi.
masing2 saling masukkan entry
yang sama setiap kali update.

blog faizal di sini:
http://seindahduniakita.blogspot.com/

volume 1

volume 2

volume 3