KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Monday, January 31, 2011

phase 81

new update

volume 1
~~NEXX-NOVEL~~

enovel yang dah tamat

mini ceritas

btw, Zatie dah tukar tulisan untuk blog ni. Boleh baca tak? Kalau susah atau menyakitkan mata, bagitau Zatie eh. Boleh tukar balik. =)

enjoy reading
=))
Photobucket

8 comments:

angelseptember said...

sy suka tulisan ni tapi bila baca lama-lama jadi cam kureng sket. hehe. nampak macam kecik (atau mata sy yang bersalah? =p)

i think, yang lama lagi better untuk tujuan bacaan..

nice one though.^__^

diahperi said...

don't worry msih blh baca cantik

Anonymous said...

lagi suka yg lama=D

cactaceous opuntia said...

tp kn zatie...tulisan kalau color hitam lg best...tulisan da cun dah...

keSENGALan teserlah.. said...

angel : haa..dah tukar..=))

diaperi : =D

anon : okee..sudah tukar..=D

cactaceous : color hitam?mmg hitam kan tulisan sekarang? hurrmmm. =D

cactaceous opuntia said...

eh...haha..sori..series xnmpk cm hitam..ok2...tp ok la ni...mmg boleh bce

sweet girl said...

kak zatie,blh tak tolong ajar saya macam mana nak manage blog saya.sebab saya masih baru lagi menggunakan blog.

keSENGALan teserlah.. said...

cactaceous : hahah..okee..=)

sweet girl : urrm, nak ajar apa tu?

volume 1

volume 2

volume 3