KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Monday, March 14, 2011

phase 93

new update

volume 1
love world story --> dulunya twister cinta
enjoy reading
=))
Photobucket

3 comments:

Shamien said...

zatie, kau listkan blog ni kat sini, tambah koleksi lol, aku tolong sebarkan je...haha, tuan dia suh promote!

http://lizziedaniellbysuegar.blogspot.com/

zern said...

zatie~penulisan2u mmg x leh bkk eh?

keSENGALan teserlah.. said...

awin : nnty eh ak update. virus M melanda. plus nk kumpul byk sikit link dulu.

zern : urrm. so far, tak blh bukak lagi. under maintanance rasanya.

volume 1

volume 2

volume 3