KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Sunday, April 17, 2011

phase 99

1 comment:

Srikandi Al-Azwar said...

Asslamualaikum..kpd admin, saya rasa berminat untuk ping blog saya di sini, ada beberapa karya di blog saya seperti cerpen "Anak Soleh Bahagian 1&2" http://tinta-srikandi.blogspot.com/search/label/Anak%20Soleh ..Selain itu, karya yg masih dalam proses seperti mini novel "Janji Yang Pasti" pada link http://tinta-srikandi.blogspot.com/search/label/Janji%20Yang%20Pasti dan "Setulus Hati Zinnirah" pada link http://tinta-srikandi.blogspot.com/search/label/Setulus%20Hati%20Zinnirah ..Harap admin sudi link blog saya di sini.. Syukran kamsahamida! (^_^)

volume 1

volume 2

volume 3