KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Thursday, December 17, 2009

phase 17

new update 
Demi Cinta Meraih Jannah by Izzah Haneefa @ Shakira Johari
CeriteraCitra by FaizalSulaiman
at volume 2
 
=)

Photobucket

1 comment:

FaizalSulaiman said...

cool!!!

thank you very much!!!!

volume 1

volume 2

volume 3