KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Tuesday, December 22, 2009

phase 18

new update
 Suara Hati by Ridhwan 
at volume 2

link penulisan2u yg terbaru : 
penulisan2u
at penulisan2u..
kat situ still ade link pn2u yg baru dan lama..

sorry kalo ada antara korang xley bce nvl yg dah lama update,tp baru bce baru2 nieh..
zatie away n tatw plak npe nvl2 yg update tak naik updatenya kat sini..
cm lambat sket..
ble smalam tgk,btolkan mana yg patot,baru naik updatenye..
btw,,enjoy reading guys..

=)

Photobucket

1 comment:

Ridhwan said...

salam mesra... :D

terima kasih sudi war-warkan blog saya yang tak seberapa tu di sini. sangat hargainya. ^_^

volume 1

volume 2

volume 3