KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Tuesday, January 26, 2010

phase 29 and attention to all

new update 
 
Kamar Coretanku by Lynamira  
Hanya engkau...sayang.... by Shahiza96
at volume 2

cerita yg dah tamat :
Chempaka Aleeya by AriSSa
Color by Bulanhijau
Kasih Relakan Ku Pergi by Alina Haizar Anuar
Project-X by Xyver81
 
kepada mereka-mereka yang ingin memprivatekan blog,sila beritahu sebab ada beberapa orng complaint that,
bila tengah dok syok2 layan novel tuh,ttbe di pvatekan..
kesian bagi pembaca yg mengikuti novel-novel tu..
so far,zatie tengah mengenalpasti blog yg ditutup..
jika owner2 blog sedang dalam proses pengubahsuaian blog n privatekan sementara waktu,
sila inform supaya link blog anda tidak dibuang dari list..
n janganla tiba-tiba privatekan blog sebab kita di sini ingin berkongsi minat..
 
errkk..anda-anda semua boleh faham tak penerangan kat atas nieh?
tak tahu nk terangkan macam mana..bm zatie agak ngekk..
sorry..my bad...
kalau ada pape,ym zatie or drop kat shoutbox..

lets sharing all together..

enjoy reading
=)

Photobucket

4 comments:

Anonymous said...

Assalamualaikum,

Betul seperti yg Zety tulis ni, Kak Anise salah sorang yang terasa, tengah betul2 ikuti novel tiba2 blog dah diprivatekan. Rasa frust juga sebab tak bila masa blog tersebut akan ditutup.

Nozi Danisya said...

yer la zatie, sy pn gitu gak.. tgh2 syok follow tiba2 takleh masuk... sian sy... hehehhe.. btw, sy pny blog tak akn di privatekn. dun worry.

aristotle said...

salam zatie, aris here
boleh tolong deletekan link ke english novel "The Distance Between Us". saya nak delete blog tu dah :)

itu_aku +_^ said...

slmm....

sy blogger dr blog 'LIVE MUST GO ON'
ingin memaklumkan dengan DUKACITA nya blog itu telah sy privatekan atas sbb tertentu...

TAPI..

SUKACITA dimaklumkan anda semua dijemput ke blog bru sy

'http://ryuadelaine.blogspot.com'

volume 1

volume 2

volume 3