KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Friday, January 29, 2010

phase 30

new update 
 
coretan hatiku by LMH_SHAHIRA
~ i r i s ~ by syuhada
at volume 1

cerita yg dah tamat
kembali pulang by kaira_syuma
 
kepada mereka-mereka yang ingin memprivatekan blog,sila beritahu sebab ada beberapa orng complaint that,
bila tengah dok syok2 layan novel tuh,ttbe di pvatekan..
kesian bagi pembaca yg mengikuti novel-novel tu..
so far,zatie tengah mengenalpasti blog yg ditutup..
jika owner2 blog sedang dalam proses pengubahsuaian blog n privatekan sementara waktu,
sila inform supaya link blog anda tidak dibuang dari list..
n janganla tiba-tiba privatekan blog sebab kita di sini ingin berkongsi minat..
 
errkk..anda-anda semua boleh faham tak penerangan kat atas nieh?
tak tahu nk terangkan macam mana..bm zatie agak ngekk..
sorry..my bad...
kalau ada pape,ym zatie or drop kat shoutbox..

lets sharing all together..

enjoy reading
=)

Photobucket

6 comments:

itu_aku +_^ said...

novel pelukan cinta ape adress nya?

sape cik writer?

Anonymous said...

novel sehalus cinta berbisik xleh buak ler.nape yer

keSENGALan teserlah.. said...

itu aku;
urrmm..so far tade lagi link dye..kat pn2u je ade..kena bce kat sana laarh..=)

anon;
da ttp la tuh..tataw la..lme gle dye tak update sbb dgr2 cite nk publish that novel..

Anonymous said...

seindah memori xleh buka ler
penulis nk bukukan ker

keSENGALan teserlah.. said...

anon;
yg tuh sye tak dpt cntact lagi..
rsanya tak..

itu_aku +_^ said...

thanxz ea cik sengal...

*dont feel offend*

volume 1

volume 2

volume 3