KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Friday, April 2, 2010

phase 41 n attention to all enovels author

new update

Baju Kuning dan Gitar Biru by Rahmah Mokhtaruddin
at volume 1

enovel yg dah tamat
Kerana Sayang by Miss Nera

nak cakap sikit.sekarang nieh macam banyak je blog jadi private.blog yg lama tak update diprivatekan.
tak tahu la sebab apa.mungkin hanya sementara.sometime zatie tak ade semua contact penulis.lagi2 zatie sangat sibuk sekarang ni.nak baca novel2 pun sometime tak sempat.so,tak tahu nk mula contact dengan penulis macam mana bagi blog2 yg dah private.so,nak mintak jasa baik semua penulis enovel,kalau nk privatekan,tolong inform ek??boleh kan??kesian kat readers yg ikut novel anda2 semua.ye la..tgh syok bace,dok lama tunggu bile nak update,tup2 bila bukak balik,dah diprivatekan.agak frust la jugak kan.jadi,mintak sangat2.kalau nk private sementara pun,tolong inform yee..yeee tahu..sekarang ramai penulis yang sangat sibuk.so,priority pada penulisan agak berkurangan kan..but jangan laa private..ramai lagi nk bace cerita anda2 nieh..hihi..kalau nk private,sila inform ye.( dah banyak kali ulang nieh..hihi..)..last but not least,sharing is caring..hehe..

enjoy reading
=)

5 comments:

Hana Kimi said...

Zatie, ntuk blog Lovin' You tu Hana dah tukar ke Colours, Melody and Harmony. link pon Hana tukar

Hana_aniz said...

btol..
sgt kecewa nye nih!!
excited nk baca blk..
tup2 kne private..

Acik Nik said...

zatie.. acik nk tumpang marah nih..
kalo yg nak private tu kan..mcm planning kita dulu lah..kena disenarai kluarkan dari blog zatie nilah.. hehehhe
wah..marah lah konon nih!!!

epy elina said...

hohohhoo...
sy pun trkjut bila loving u x blh bca....
x best la bca nvel sparuh2....
kcwa thap cipan ni...
dah la crta 2 nak abs dah.....

keSENGALan teserlah.. said...

hana kimi-
sudah update haritu..=)

hana aniz-
hahaa..btol2..geram je kan..lagi2 kalau nvl yg mmg best dan dah nk abes..

acik-
haha..sile2 tumpang..yup2..tpkan,zatie tade mse skang nk check satu-satu..bykk tuh nk kene check..hihi..

epy elina-
haha..tapi rasanye lovin you tuh dah bertukar pada colours,melody n harmony..bley jengah situ..=)

volume 1

volume 2

volume 3