KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Monday, April 5, 2010

phase 42

new update

enovel yg dah tamat
Lovin' You by Hana Kimi

korang,nak tanya,perlu ke asingkan enovel yg baru tamat dengan yg dah lama tamat?
kalau difikirkan,lama kelamaan,enovel yg baru tamat tuh pun akan jadi enovel yg dah lama tamat kan??
hurmmm..just need you all punya opinion.


Photobucket

10 comments:

shahagurlz89 said...

perlu asingkan...
supaya org x terkelirue..

cik ian@aH Lian~ said...

tak perlu susah2 zatie,
byk lagi tanggungjwb kamu...

nina falina said...

Mcm skrg dh ok. Tajuk novel yg sudah dibaca akan btukar colour. buat apa nk asingkan? dpt baca e-novel kt cni pun dh kira bagus...

keSENGALan teserlah.. said...

shaha-
huhu..=P

cik ian-
wah2..sayang cik ian lebey la kerana memahami..ekekkekke..muah muah

nina-
mekaseh..=)

farwisy said...

Biarkan jela watpe nk sshkn diri

Anonymous said...

Adik Zatie sayang.....

Cukuplah dengan apa yang ada...x pyh nk ssh2kn diri lg....adik ada tanggungjawab lain yg lebih penting utk diuruskan...

.:me insan biasa:. said...

kalu tak menyusahkan kira ok ajer..
tp klu tak tak perlu...
ni pun kira fah banyak memudahkan dah..
sesiapa yg selalu follow mesti tau cerita mana yg sudah dibaca..
n klu terbaca balik pun tadak masalah..

tq

Anonymous said...

sy rse pn, x perlu...kalau kita follow btl2 link zatie, jd kita tahu citer yg lama dan citer yg baru...x perlu sshkan diri...skrg ni pn dh okey...

Anonymous said...

setuju2

~NurFa~ said...

bagi sy pulak,sama saja. tak payah diasingkan. nanti satu lagi kerja nak asingkan tu. kalau novel dah tamat, lebih baik beritahu sj di blog. macam skg ni ^_^

volume 1

volume 2

volume 3