KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Friday, July 9, 2010

entry penjelasan

entry nie bagi menjawab segala komen anda di shoutmix..
nak jawab satu-satu,tak terlarat rasanya.

blog CUCURATAP hanya di private sementara..
bila ada entri baru masuk,dia akan open her blog..
that is for sure..

blog CIK IAN diprivate sepenuhnya.
atas sebab apa,tidak zatie ketahui..
itu keputusan penulis sendiri.

and one more thing zatie nak katakan,
fahamilah masalah penulis..
iyee..maybe kita sebagai pembaca mahu sangat sangat baca cerita mereka yang best.
but,kita kena juga hormat mereka..
jangan nak marah sesuka hati dan membuta tuli.
kesian pada writer writer semua.

tidak dinafikan,memang rasa geram dan tak sabar bila lama tiada entry..
but,itu hak mereka.
kita baca pun for free..
 kena ingat jugak,idea untuk menulis kalau dah tahap zero,memang tak boleh nk push..

ini bukan untuk mengenakan mana-mana pihak..
just mengingatkan dan untuk diri sendiri juga.
tak payah nk gaduh-gaduh,marah-marah,emosi-emosi,tekanan-tekanan or whatsover..

kita baca untuk enjoy..
bukan untuk menambahkan tekanan right..?
jangan makan dalam.
bahaya untuk kesihatan.
sekian terima kasih..
ceewaahh..

lastly,
share some thoughts,enjoy a pieces.
=))
Photobucket

8 comments:

hana_aniz said...

agk kecewa cik ian private kn blog dia..

cucuratap said...

haih luruh jantung aku bace shoutmix kau tu zatie.

Anonymous said...

aduhhh zatie...cam kena serangan jantung lak baca komen kat shoutmix box tu..

aqilah said...

nak permission masuk blog cik ian.....please???????thanks!!!!

Anonymous said...

zatie~ aku setuju ngn ko..
kdg2 readers ni pikir diri sndr smpai kuarkn kata2 yg wat writers sakit ati..
xbaek gitu wooo..cian r mereka2 sume~

cucur~ oit!!xwindu aku ke??haha..
aku n didi dok tggu nk masuk blog ko..
pape roger k~

writers~ sbr la.maybe ni dugaan utk korg2 sume..
jz keep remember..
Allah sentiasa bersama org2 yg sabar~

-che na-

aqilah said...

sbb nila setitik, rosak susu sebelanga.......sbb mulut org yg tak bermoral tu, akakkkkk pun terkena tempiasnya.......please........

zatie said...

huhu..nk CI punye emel??hurrmm..kene tnye tuan dye dulu larhhh

Anarif_88 said...

salam. hai cik zatie, sudah lama x menyinggah di sini. n agak terkejut baca post ni. anyway, millions of thanks 4 posting this. sgt membantu para penulis. hehehe. support zatie! (n sorry kpd yg mengenali sy, maaf blog lama sepi) hehehehe.. ;)

volume 1

volume 2

volume 3