KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Wednesday, July 7, 2010

phase 60

new update

enovel yg dah tamat
no rss n blogdrive

enjoy reading
=))
Photobucket

6 comments:

aqilah said...

nak tanya, psl blog my lovey dovey....dah private ke???? boleh minta email writer penulis tu???? thanks!!!!

Hamzah Ian said...

aku tak paham..

nurul said...

blog cucuratap private eh?????
nk emel writer...

aqilah said...

Blog Novel "sisa cinta yg tertinggal".......... bila akak buka, only invited readers aje.......so....betul ke????

keSENGALan teserlah.. said...

hamzah ian :
apa yg tak paham??

nurul :
yee..pvate buat masa nie...

aqilah :
yup..only yg di invite saja..CI pvate sepenuhnya..

aqilah said...

akak nak permission untuk enter blog tu, boleh??????thanks!!!!

volume 1

volume 2

volume 3