KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Tuesday, August 17, 2010

hello hello

salam/hye..
perasan tak..
blog nie macam sunyi je kan..kan..?
HAHA..

macam tak ada update baru.
tp tak tahu la..kot ade yg zatie tak perasan..
sbb skang ni busy sangat.

so,if ada pape,just inform ek..
btw,zatie akan busy sangat2 buat masa ni dan lepas raya.
exam exam exam.
wish me luck..
=))

Photobucket

7 comments:

cik ian@aH Lian~ said...

good luck,
tgh trial exam kan?

angelseptember said...

gud luck zatie..
insya allah kamu boleh
^__^

keSENGALan teserlah.. said...

CI
terima kasih..=D
blom trial lagi..zatie trial lps raya..tu yg tak boleh berjimba sgt tu..HAHA

angel
ohh..terima kasih..=))
insyaALLAH...

fndrocka said...

pasanglah lagu rayaa kat sini..takdelab sunyi.ek

keSENGALan teserlah.. said...

fndrocka
perlu kee??
hurrmm..

Suhana Shahril said...

zatie nak maklumkan info terkini tentang blog novel JANJI KASIH

BUAT SEMUA PEMBACA YANG BUDIMAN, BLOG JANJI KASIH AKAN DITUTUP SEPENUHNYA. PEMBACA MASIH BOLEH MEMBACANYA DI BLOG ANTARA ILHAMKU DI ALAMAT BERIKUT:
http://antarailhamku.blogspot.com

Suhana Shahril said...

oh yaa...
Blog novel DUNIA CINTA JASMIN juga akan ditutup secara berperingkat.

Karyanya masih boleh diikuti di blog ANTARA ILHAMKU -

http://antarailhamku.blogspot.com

volume 1

volume 2

volume 3