KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Thursday, August 26, 2010

phase 65

new update

volume 1

volume 2

*blog Dunia Cinta Jasmin juga boleh dibaca di blog Antara Ilhamku.

cerita yang dah tamat

nak tanya,perlu ke zatie letak lagu raya kat sini..?kasi meriah..anyone??

enjoy reading
=))
Photobucket

4 comments:

shahree said...

ok gk......ceria skit blog zatie.......

HanNa ["/]~ said...

sye sokong..!!

hehe~

HanNa ["/]~ said...

sye sokong..!!

hehe~

nurul said...

bley jer...
buh yg ceria2 sket tau..
hehehe

volume 1

volume 2

volume 3