KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Tuesday, February 15, 2011

hello hello

salam and hello

nak tanyalah, blog ni ada masalah ke eh? sebab ada dapat komen yang volume 2 ada problem. and suruh tukar susunan jadi macam dulu. tapi rasa-rasanya, tak pernah tukar pulak susunan volume 2 tu ha. so, macam confused kejap.
sebab zatie tgk okay je. update pun naik.
kalau ada ape2 masalah, gtau detail eh. senang nak tengok balik.
=)
Photobucket

2 comments:

Anonymous said...

ok je

Anarif_88 said...

awak, sy rasa betullah. last night sy ada entry baru at MY ART PIECES, tp bila bukak hari ni, pelik coz x dek hit pun. i mean, x sebanyak yg sy jangka. padahal blum smpi 24 hours lg, tp sy tgk xdek pun update blog sy kat cni. Pas2 teringat this blog, saja nk tgk. xdek update sy. kebetulan ternmpk post ni. hahahah. so bkn perasaan sy jelah kot. xpe, cuba check2 balik. kot2 lah. entah2 awak pun xperasan sy ada update coz x naik kat cni. hehehe...
btw, AAJ akan diterbitkan. ;)

volume 1

volume 2

volume 3