KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Tuesday, February 15, 2011

phase 85

new update

volume 2

enovel yang dah tamat

enjoy reading
=)
Photobucket

4 comments:

Anonymous said...

knape ssnan blog tuk v.2 x mcm dlu??
x leh nk tgk blog yg new update lahhh..plz tukar blek

Anonymous said...

huhuhu ... takleh baca enovel kat blog ni... owner blog... just nak inform... :theonlymesyaryanna.blogspot.com contains content from gengjaat.blogspot.com, a site known to distribute malware. Your computer might catch a virus if you visit this site.

keSENGALan teserlah.. said...

anon 1 : errkk.. susunan yang macam mana tu? rasanya dari dulu susunan mmg macamni? volume 2 zatie tgk oke jerr..hurrrmm

anon 2 : ouhh.. zatie tade contact owner dye lah..hurrm. tgklah nnty nak buat cmne. =)

sYa_Rye aka C.M said...

Anon 2: saye owner blog uwh.. sowi taw.. mybe on that time, saye da lame tak bukak blog.. awak pakai google chrome ehh??? tak taw sebab ape, da try to solve it.. tapi, sekarang da change password sume da dijahanamkan [wah, jahat sudah], sekarang ni dah okey even guna google chrome.. mungkin malware tu dah takde lagi.. ngaaa..
sowi bebanyak ye.. lambat pulak nak inform.. ngaaa...

ce try.. sebab saye da try banyak kali sekarang ni da okeh je... if ade ape2 prob kat blog saye, juz inform.. Insya-Allah.. I try..

volume 1

volume 2

volume 3