KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Wednesday, May 18, 2011

phase 105

new update 

volume 2

enovel yang dah tamat

btw, Nirrosette ada buat cerita baru. Cerita Wishlist. Mind to take a look. =)

Oh ye, mungkin lepas ni Zatie jarang update, jarang jengah blog ni.
Sabtu ni dah nak pergi mendaftar kat Kuala Pilah.
Laptop tinggal. Entah bila dapat bawa nak bawak laptop pergi sana. 
Jangan rindu-rindu tau. Haha.
See ya. =)

enjoy reading.
=D

psst, tolong jaga eh blog ni. Kalau ada iklan pelik-pelik, suh dorang jual tempat lain. Hehe.


Photobucket

2 comments:

rubi @ cawan2 said...

wah, tak tahu pun blog rubi di-link ke sini. thanks so much ek~ xoxo.

Anarif_88 said...

Good luck Zatie! ;)

volume 1

volume 2

volume 3