KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Sunday, May 29, 2011

phase 106

new update

volume 2

p/s - buat masa ni, zatie susah nak blogwalking. so, kalau ada cite yang dah tamat ke, bagi link eh. mekaseh.

enjoy reading
=))

Photobucket

4 comments:

Adra Adiella said...

terima kasih zatie sudi letak link sy kt sini..

sudah update pelangi hati..jemput baca ye..

Cik Speachless said...

mcm na nk add link kat sini?

Shamien said...

zt dear...kau linkkan Mr Perfectionist kat mini ceritas

intannurazrin said...

zatie...sy bru nk wat e-novel..so klu zatie nk link kn blog sy pon x pew....intannurazrin.blogspot.com..

volume 1

volume 2

volume 3