KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Sunday, June 12, 2011

phase 107

8 comments:

intannurazrin said...

sorry ea...sy baru tukar url kerana hal yang tertentu..tolong ubah link yang zatie berikan..-kagari aizril

SaHaRa said...

hi zati,sy bru wat e-novel.tajuk novel cinta blogger.nak mntk tl0ng linkan bl0g saya b0leh...cerciter-sahara.blogspot.com.=)

Ednin said...

salam.. kalau kita nak sharekan cerita sy boleh.. http://ednin.blogspot.com

ngeee. thank you.

Iman Kyuhee said...

thanks ye letakkan sye punye link. :)

blogtube said...

Assalamualaikum empunya blog, 'salam kenalan...' kongsi2 url ye!

blog enovel tersenarai dalam list terjah bersama myobw...

ronda ronda bersama enovel@myobw...

rubi @ cawan2 said...

hai.. tengs taw list blog orang kat sini. nak inform andainya kau tahu (cawanpink.blogspot...) dah tamat. hehe..

aku. said...

salam.zatie. akak baru try nak menulis.can u promote me? http://sayafikirsayatulis.blogspot.com/

thanks dear!

wentie yiyie said...

haii olz saye org baru..keep in touch dadaa

volume 1

volume 2

volume 3