KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Thursday, July 21, 2011

phase 108

new update

volume 1
no rss or blogdrive
My Favourite P.I
KHANUWA.

hah ! selesai masukkan link baru. *lap-lap peluh*.... banyaknya cite baruuuu.. sob sob. tak leh bace. boleh jenguk je. den busy. haha. btw, enovel yang dah tamat zatie tak update lagi ye. tak tahu cite apa yang dah tamat. anyone, boleh bagitahu cite ape yang dah tamat? boleh update. minggu ni je lah pun boleh duduk dpn laptop lama-lama. nextweek dan seterusnya, jangan haraplah. sila-sila tinggalkan link enovel yang dah tamat ye. terima kasih. =)

oh, lagi satu. kawan saya yang jauh dimata dekat dihati bakal keluar anak sulung berbentuk sebuah novel.
ada siapa-siapa pernah baca CERITA KASEH?? ha, novel ni lah yang akan berada dipasaran bulan 8. insyaALLAH. feel free to visit her blog. Nirrosette .. =)

Photobucket

6 comments:

OkiE a.k.a WitcH said...

Zatie, enovel terbaru dari saya, nanti update disini ya?

http://bluevioletsky.blogspot.com/2011/07/1st-proposal-love-at-first-sight.html

Miss Unperfect // Mila Hamasaki said...

Waaah~ Blog Mila ada lah :) Haha Thanks admin :)
E-novel mila terbaru sudah di-update-kan kalau free jemputlah baca :D

Iman Kyuhee said...

kak zatie, novel saya dah tamat. saya tinggalkan link saya kat sini ye.. =)

http://akuinsanbiasa-iman.blogspot.com/2011/07/benci-atau-cinta-22-last-entry.html

sara said...

kak zatie,

sy pn nk mintak akak masukkan blog sy ya, thx!!

ini linknye:

http://watashinosara.blogspot.com/

terima kasih lg sekali!! =)

anis said...

k.zatie..nie novel yg dh siap manuskrip eyk???

anis ade gak tlis 1 e-novel..."Tercinta Sweet Setan"..baru episod 4..haha...

http://mysterious-indigo.blogspot.com/

Kamagra said...

Wow very nice post.Keep it up...............!

volume 1

volume 2

volume 3