KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Tuesday, October 11, 2011

phase 109

new update

volume 2

volume 1

no rss n blogdrive

salam. lama gilos tak update blog ni. maaf. lama tak update, kelam kabut dah jadinya. kena cari link-link baru. *lap-lap peluh*. haha. oh ye, kali ni zatie update link baru je dulu. later zatie akan update novel yang dah tamat. so, kalau ada antara korang yang tahu novel apa yang dah tamat or nak bagi link, silalah tinggalkan komen ye. jasa anda semua amat dihargai. =) 
Photobucket

11 comments:

HirumaKecil said...

Akhirnya... Haha... Lama siot x update.. Mesti busy gila kan...

keSENGALan teserlah.. said...

hah, agak ar.
tambah2 plak, banyak sgt link baru muncul.
nak linkkan tu pun makan masa. tu sbb bila dah cuti panjang baru naik update.
=)

aku_slamber said...

Link saya punya pun ada sekali..heheh tak sangka yang link Ayu pun termasuk sekali...

mia kaftiya said...

tuan muda iman harraz tersenarai? thnk you zatie hahaha...

p/s : tak tau pun pasal kewujudan blog ni sampailah one of the 'harraz's lovers' bagitau!.huuu..*malu* ketinggalan zaman betul aku ni!.

Mardihah Adam/Hana Raiyan said...

thank you ...muah-muah...

ni link untuk e-novel MR PAI EPAL ..:)


http://mardihah.blogspot.com/search/label/Mr%20Pai%20Epal

RinsyaRyc said...

rinpun ade.. ekeke..

Thanks zatie.. ><

--->terharu golek-golek..

Anonymous said...

zati bleh mntak tlg remove link kerororpoksufian tu x? cerita tu x patut masuk link kt cni sbb semua org pun tahu kt cni byk lg bdk2 sekolah. mcm dorg yg komen kt shoutbox yg mtk remove. zati pn subahat jgk klu smpn link mcm ni.

keSENGALan teserlah.. said...

aku_slumber, mia kaftiya, mardihah, risya... sama-sama kasih. =)

anon, udah.. zatie dah removekan blog dye. thanks ye. =)

sahara said...

zatie..novel saya dah tamat da..'cinta is love'..ni link die
cerciter-sahara.blogspot.com
thanz zati=)

Anna Nur'ain said...

Salam.
Zati, nak kasi tau, there's an update from me.
Ana's Lil Velvet Esprada - Back To December.(cerpen: 6episodes) pendek jer.

Nadine April said...

wah! banyaknya koleksi novel2 kat blog ni... teruja gak aku.... haha...

volume 1

volume 2

volume 3