KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Monday, November 14, 2011

phase 111

new update

volume 1

cerita yang dah tamat

p/s : Zatie baru tukar layout. Kalau rasa sakit mata or macam tak best, bagitahu eh. Boleh tukar lain. =)


Photobucket

23 comments:

Salina Azni said...

warna biru ni cantik tp mmg sakit mata sikit....mungkin zatie blh pilih wrna yg lembut sikit...

keSENGALan teserlah.. said...

okeh okeh. noted !

Iffah Afeefah said...

tenkiu zatie..sgt terharu

ps: Tak sakit mate pon

Anonymous said...

mmg terserlah sgguh kesergalan mu dgn warna biru ni,hahahaa!!..just kidding ok..

Anonymous said...

mcam x cukup meriah la...

Anonymous said...

zatie ko pilih la warne lain. x cantik la.

Anonymous said...

pagi2 datang keja ni sebelum stat keje aku mesti msk blog ko dulu. terkezut tgk kaler ni. tkr je la layout 2. boh colourful skt br la nyaman mata memandang

Anonymous said...

1stly aku nak ucapkan tks kat ko sebab berusaha utk wujudkan 1 STOP BLOG ni. Dgn kewujudan blog ni blh kami2 ni baca dr sini. Yg lg best 2 ko da asing2kan plk 2 utk kesenangan kami. best la ko. semoge maju jaya

Anonymous said...

sakit mata le dik...yg lama lg sedop mata memandang..

Anonymous said...

wow cantiknye. baru la nampak bergaya

Anonymous said...

this one better than yesterday... :D

layout semalam agak stress, walau warnanya biru....

Anonymous said...

zatie, lawa layout bunga2 ni. sweet =)

-angelseptember-

Anonymous said...

ysng bunge tu tak pyh tkr, yg plain pink tu blh tkr color lain sakit mata sangat -.-

sahara said...

zatie...cte cinta is l0ve da tamat.sj inf0rm. secret_146@rocketmail.com.
thanz=)

ini AKU said...

salam,, first sekali mintak maaf dolu,,
baru first time jumpe blog nih,, n sgt2 interesting..klu saya ade cerpen nak kongsi..camne??
sorry.saya taktau the proper way ntok publish cerpen nih.. n still new dlm bidang tulis menulis nih..but i leave my link over here,, if u dont mind..
http://kirinfauzi.blogspot.com/p/ouch.html

neway thans..

Anonymous said...

salam...kenapa link suami yang ku benci xleh buka yer??

Anonymous said...

http://www.churpchurp.com/saie-rashid/share/microsoftmulti

anchovy said...

zatie.boleh tak masukkan link ni sekali http://cheritasaya1809.blogspot.com/

thankisssss!

Anonymous said...

boleh tak nak share link of my blog here? http://tentangmaia.blogspot.com/

Ima Salsuzaima said...

hye..nak join gak letak link boleh?
http://imalovestory.blogspot.com/

iboo said...

sy pon nk tumpang letak link gak boleh?

http://ibootulis.blogspot.com

thanks

Tulip Ungu said...

saya baru join blog ni dan diberitahu saya boleh mengiklankan link saya di sini.bagaimana caranya.
link saya http://tulipungukaryaku2u.blogspot.com/

Usna said...

Mahu Join letak link. Exchange link :)

http://k4clover.blogspot.com/

volume 1

volume 2

volume 3