KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Thursday, March 8, 2012

phase 112

salam and hye hye hye.

Lama gila tak update blog ni. Maaf. Bukan tak tahu ada enovel baru, enovel dah habis. Tapi tak sempat naikkan update. Kat kolej sekadar boleh menjengah dan membaca je. Nak naik update, tambah link, jangan haraplah. Siput sesiput-siputnya. Hahaha. Ni kat rumah baru ada masa untuk tambah link. Oh tidak. Bukan tengah cuti. Tapi tengah study week sebenarnya. Next week final. Tapi bila balik rumah rasa macam dah cuti sem. Isk isk isk. In case kalau anda semua tak perasan, Zatie dah tambah volume 3. Sebab volume 1 and  2 dah tak boleh tambah link, edit mahupun buang link. Tak tahulah kenapa. Makanya, volume 1 and 2 tu dah tak boleh usik dah. Oke cukup. Panjang pulak membebel. Almaklumlah, lama tak update blog. Ahahaha.

Oh ye, untuk enovel yang dah tamat, Zatie tak sempat tambah link lagi. Lagipun, Zatie tau ada dua-tiga cerita je yang dah tamat kat blog. Sebab dengar cerita banyak enovel tergantung dan nak publish? Wow. In case kalau anda semua ada tahu enovel yang dah tamat, bolehlah drop kan link kat komen ye. Thanks.


ps : I'd never like the new blogger's phase. Rasa macam tak best.
pss : Wish me luck for final !

Photobucket

9 comments:

Anonymous said...

zatie, bleh x tambah link my blog here: http://tentangmaia.blogspot.com plsssssss.... tq! :)
-maia-

kasihkuabadi said...

zaty....mana nk dapat backgroud yg lawa ni....?? berkenan la

keSENGALan teserlah.. said...

maia- dah link tuari kat volume 3 =)

kasikuabadi - erkk, background ni sume zatie carik kat google je. cuma perlukan keyword n google image. untuk background ni, zatie guna keyword vintage tak silap.

qminz said...

zatie thx sbb dh mskkan blog saya dlm volume 3^^

and good luck for your final, you can do it!!! ^^

ps: mlm ni sya update n3^^

Anonymous said...

thanks you zatie! lap u muah muah :D
-maia-

Anonymous said...

aurora hidupku by arin arida, http://arin-arida-ceriteracinta.blogspot.com/2011/02/aurora-hidupku-1.html

anis farzana said...

salam, zatie klu nak mintak tmbh link blog zana dlm blog nie boleh x? =) mengharap nie... hehe

Me said...

Jenguk sini http://me-luv-my-life.blogspot.com/

keSENGALan teserlah.. said...

anis : boleh sajaa. letak link. =)

me : akan dijenguk =)

volume 1

volume 2

volume 3