KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Tuesday, April 3, 2012

phase 113

Salam semua ! Final dah habis. Yeayy ! Haha. Okay-okay. Setelah digali segala shout di cbox dan komen, Zatie dah masukkan link-link baru dan juga beberapa enovel yang dah tamat diblog. Bolehlah jenguk VOLUME 3 kalau nak tahu link mana yang baru ye.

Enovel yang dah tamat

Itu je Zatie dapat trace buat masa ni. Kalau ada yang dah tamat, boleh bagitahu Zatie ye. 
terima kasih =)


Photobucket

20 comments:

anis farzana said...

thanks zatie dh tambah link. :D Tapi tadi zana try bukak link blog zana tu x boleh lah zatie. Kenapa ya? dia keluar coding byk2...

keSENGALan teserlah.. said...

haaa. tulah pasal. zatie pon bukak keluar coding. mungkin zana punye blog guna template lain. tu sbb dye tak support. hurmmm

zana said...
This comment has been removed by the author.
anis farzana said...

zana dah try ubah mana2 yg patut dekat blog tu...zatie boleh tlg letak link blog zana lagi sekali tak? kalau tak boleh bukak jugak.. tak pa la pasrah.. sob3. mg problem blog zana tu =(

apa2 pun thanks tau zatie. =)

Rehan Makhtar said...

selalu nampak kesengalan terserlah ni komen kat blog..cik comei zati rupanya..tak tau sapa link akak nye ke sini tp thanks a lot to u zati..kak rehan hargai..

keSENGALan teserlah.. said...

zana- haa, rasanya dah oke kan?

RM- hahahaa. selalu nampak? haisyh, malulah kite. eh, sorry eh kalau link tak gtau. zatie just linkkan apa yg orang bagi jee. btw, sama-sama. =)

anis farzana said...

dah ok dah! arigato gozaimas zatie... hehe :D

Cik Speachless said...

Assalamualaikum kak Zati.
mintak tambah link buleh tak? ngee..
http://cikspeechless-words.blogspot.com/

:: Lya Zara :: said...

hai cik zati..
mintak masukkan link sy untuk bacaan dan komen...
cubatulistulis.blogspot.com
terime kasih daun keladi!:)

angelseptember said...

Waaaa sukenyer dia dh hbs exam....=) happy holiday, dear.

o-ReN said...

nak tumpang link leh tak..?
orengezku.blogspot.com
saya masih baru ag...:D
jemput la singgah...:D

Ryeen Renee said...

Tuan Muda Iman Harraz by Mia Kaftiya

blog ni dh kna removed. leh tolg dptkn link die blik x??? ;(

hanizhamskey said...

Assalamualaikum miss zatie , nak dropkan link kat sini buleyh ? hihi . trimas ! ^^. -> sebabsayasukadianovel.blogspot.com

Anonymous said...

cerita harraz dia dah tukar link.
http://ceritamiakaftiya.blogspot.com/

keSENGALan teserlah.. said...

blog baru iman kaftiya tu dah letak kat volume 3 =)

hanizhamskey said...

salam , novel sebab saya suka dia dah tukar link blog .http://littlestoryfromthelittleheart.blogspot.com . Harap -harap miss kesengalan terserlah boleh tolong masukkan dalam list . Tolong ..... huehue ^___^ terima kasih thank you :)

Kk Zen said...

hai..cik zati..nak tumpng link boleh?hehe..
www.kkzen.blogspot.com
''Tanpa kata cinta''..Thanks..

mia kaftiya said...

hihi.. hai zatie, just nk ckp comellah nama tu "iman kaftiya" hahaha.. >__<

btw, tanks sbb letak link baru kita kat sini, sblm ni jenuh gak pikir cmne nk gtaw pda sume followers harraz yg kite dah tukar link, lupa plak ada blog ni, huhu.. ^__^

Jawatan Kosong Terkini said...

tumpang sama dkt sini...
http://careeron9.blogspot.com
http://careeron9.com
tq.... :)

baby mio said...

tumpang tanya kenapa tak boleh buka http://me-my life.blogspot.com/

volume 1

volume 2

volume 3