KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Friday, May 11, 2012

phase 114

Salam =)

enovel yang dah tamat

Volume 3
Dalam volume 3 ni ada beberapa link Zatie masukkan. Tak ingat yang mana baru masuk. Bolehlah click show all kat volume 3 tu ye. Oh ye, Blog Mia Kaftiya (Iman Harraz) tu ada dalam volume 3 juga. 
Untuk novel Sebab Saya Suka Dia, penulis dah tukar link. Blog penulis boleh tengok dekat no rss or blogdrive. Nama penulis Ellyne Alyana.

enjoy reading guys 
=))

credit links to e-novel.bloglist


Photobucket

22 comments:

anis farzana said...

eheh...blog saya lah tu... ;) thanks tau zatie sebab masukkan link blog zana. Memang membantu gila... banyak visitor yg datang dari blog e-novel nie.. huhu...

hanizhamskey said...

Terima kasih Miss Zatie ;) thanks sangat sangat ;) trafik saya pun banyak dari e-novel . huhu ;)

Kk Zen said...

thanks..da ada daa hehe..

Najwa Ulfah said...

http://duniaceritanajwa.blogspot.com
saya tak tau macam mana nak drop link hehehe...kalau akak nak share link blog saya,share je kak...saya tak kisah :) terima kasih ye :)

Emoq said...

Salam, saya tinggalkan link blog saya di sini ya. Nanti awak tolong update ya. Terima kasih. :)

norainimohamad.blogspot.com

Emoq said...
This comment has been removed by the author.
novel2novelku said...

Salam Zatie,

Tlg chip in blog saya jugak :)

novel2novelku.blogspot.com

Tq muahhhhss :D

Iklil Syahmi said...

Boleh letakkan blog saya di list blog e-novel awak tak?

http://iklil-syahmi.blogspot.com/

Terima kasih... =)

AyZa Salaam said...

wanna drop here my e-novel blog as well...

ceritakanbiarpunpadaawan2.blogspot.com

HOTORSPICY said...

sy mntk listkan blog sy kat cni. tp xtaw nk wat cmne. leh tlg x?

blog sy: hotorspicystory.blogspot.com

angelseptember said...

salam zatie.

nak mintak tolong linkkan semula blog saya.
new blog: secretsoflifetime.wordpress.com

terima kasih =)
**blog lama angel-september.blogspot.com ada mslh =(

Yierda Badrishah said...

Owner, boleh tolong letak link untuk blog saya. Baru start buat blog dan berjinak-jinak dalam penulisan. harap dapat sambutan.
yierda-badrishah.blogspot.com

nina adrina said...

salam, nak mintak masukkan blog saya dalam blog list ni.. tolong ehh... harap ade yg sudi singgah dan bace hasil novel yg saya buat. :)

http://loveninaadrina.blogspot.com/

BLUE LILY said...

hi tuan rumah tolong add link saya diarijeeta.blogspot.com... tq. maaf kerana tak tahu cara nak add link

Anonymous said...

hye zatie :) mnx tolong masukkan link kat sini boley ? hehe , time kasih ..


http://canforgivebutnotforget.blogspot.com

utk cerite SUAMIKU PLAYBOY ATAU USTAZ ..

rian hizrina said...

hye.... bole add kan link saya http://rianhizrina.blogspot.com utk cerita Mulut Kata Benci Hati Kata Sayang.

tq

Asya Yunsya said...

kak zati blh x tlg buat masuk link ni

http://magiccastledbsk.blogspot.com

mungkin kosong skit buat masa ni.Insya-Allah dlm masa terdekat ni ingat nak buat novel sekaligus as amotivator.

Shiroe Sherry said...

http://shiroesherry.blogspot.com

yg ni jgk yer ;) Tq

yanie janie said...

assalam, boleh tak Kak Zati letak link blog saya kat dlm blog list akak. Terima kasih, ya. =)

http://yjanie.blogspot.com

Tina Derika said...

salam kak zatie yg comel
boleh tlg tak letakkan link blog saya kt list blog akak :):)

http://tinaderika.blogspot.com/

dan e-novel kakak saya http://nauraville.blogspot.com/

thanks akak :D

Nur Istab said...

salam kak zatie :)

kenapa blog saya, sexywrite.blogspot tak update dkat blog list volume 3 akak ye? sedih2x :'(.. tlg tengokkan ye..

blog nie cik kiyos punya said...

as salam kak boleh bagi link kat saya tak? saya teringin nak baca karya akak. orewa_frenz97@yahoo.com

volume 1

volume 2

volume 3