KATA ALU-ALUAN

kalau update tak naik untuk volume 1 and 2,just klik older post.update akan naik.insyaALLAH.sorry.~

Pesanan penaja

Salam. *senyum* peraturan senang saja. Tak jadi nak buat kejam-kejam. HAHAHAA. Zatie nak pesanlah kan. Kalau ada siapa-siapa nak dropkan link untuk di-listkan dalam blog ni, sila mintak izin owner blog tu dulu ye. Kot dia tak bagi, susah. Nanti kena saman woo. Hehe. And owner of the blog, kalau ada ternampak link anda dalam blog ni dan tak suka serta mahu di-nyahkan, PM me okay. Last but not least, Budi Bahasa Budaya Kita. =D

Thursday, November 8, 2012

phase 115

Salam =)

Sorry, baru update. Zatie ada masukkan beberapa link dekat Volume 3. Feel free to check it out. But sorry, tak dapat nak update cerita mana yang dah tamat. Banyak ketinggalan. Kalau penulis or pembaca tahu dan ada nak masukkan link dalam cerita yang dah tamat, feel free to drop the link yeahh. And by the way, chatbox sebelah ni bukan tempat untuk kutuk-kutuk or gaduh-gaduh or cakap benda tak elok ye. Ia tempat untuk letak padangan dan bincang. In case tak tahu maksud pandangan dan berbincang tu, bolehlah google. Bukan apa, tak sedaplah orang baca kutuk-kutuk ni semua. Blog ni open for public. Sekarang ni ramai budak sekolah pun dah pandai masuk blog and baca novel online. So, kalau dorang tengok kutuk sana sini, hentam sana, hentam sini. Gaduh-gaduh, berbalas ayat sentap, tak sedaplah kan? Just saying =)

Enjoy reading guys 
=D



Photobucket

32 comments:

Asya Yunsya said...

kak zatie blh x ltk link blog ni

http://magiccastledbsk.blogspot.com

Tina Derika said...

akak , boleh tlg ltk kan link ni

http://tinaderika.blogspot.com/ dan

http://nauraville.blogspot.com/

Tina Derika said...

thanks sis :):) sbb letak link saya . tk perasan tdi .

Ariani said...

http://ffilaanaher.blogspot.com/search/label/AneesaKu

story blog ini dah habis =))

Anonymous said...

karyakuterhasilfrommydream.blogspot.com/2012/11/novel-aarrgghh-akulah-pa-mr-bab-1.html

Cerita ini dah habis..

Aliesha Kirana said...

Dear Zatie, cerita AK dah tamat dekat blog.

Kalimah Cinta

http://tintaalieshakirana.blogspot.com/

terima kasih!

afzalsukasuki said...

salam Zatie,

tumpang letak link blog saya ni ye.saya budak baru belajar uhuk3

http://afzalsukasuki.blogspot.com/2012/03/prologue-hati-itu-merah-jambu.html

GlowingHeartGirl said...

tolong link kan skali blog saye.....

:theglowingheartgirl.blogspot.com

AshaShahira Smiley said...

salam.. bleyh tak tolong letak link blog nie

http://impiansaie.blogspot.com/

e-novel : This Love Is For Us

Anonymous said...

Jom join wt duit.. Klik website di bwah n join.. Lbh rmai kwn,lbih bagus.. www.worldprelaunch.com/nurfatin89

Anonymous said...

maixara c-sential makanan kesihatan yang mengandungi vitamin c+collagen+glut athione..
sebotol mempunyai 60 tablet yang mudah dikunyah.
setiap produk boleh dimakan selama 2 bulan. unyuk
sebarang pertanyaan sila pm kepada saya terus atau
whatsapp ke 018-4653600.. sebotol untuk harga biasa
dijual RM125(SM)/ RM135(SS) tetapi sekarang adalah masa promosi sehingga 28/02/2013.. harga promosi
adalah RM99(SM)/ RM104(SS) dapatkan sekarang
makanan kesihatan ini.

mia mizuki said...

salam.. tolong masukkan link ni boleh..

http://miamizuki.blogspot.com/

novel - aku ada kamu

kara+baro said...

salam :)

nak minta tolong masukkan link ini boleh?

http://notahatikara.blogspot.com/

terima kasih ^^

SHAMIEN A. BASIT said...

Zt, please put link Lelaki Idaman dekat column tamat. Thanks =D

http://shamienslair.blogspot.com/2011/05/lelaki-idaman-1.html

Mardihah said...

salam zati, boleh tak change url kak dihah. mardihah.blogspot.com tukarkan ke http://www.mardihah.com/

mardihah said...

salam zati. kiter lagi. heheh. awak tukarkan nama mardihah adam ke mardihah saja ya. hihihi.

Anonymous said...

Mcm mn nk PM zati yer??? Hihi

Anonymous said...

salam, mcm mna nk PM zati sy suke novel2 cucuratap bole x add sy.ain_abg85@yahoo.com

InsyirahSaffiyah said...

assalamualaikum, kak zatie..boleh tak tlg letakkan link blog saya ni..

http://insyirahsaffiyah.blogspot.com/

terima kasih ya. (^_^)

♫♪ ~ Naurah_Nawwarah ~ ♫♪ said...

tumpang juga boleh ??

http://www.naurahnawwarah.blogspot.com

SHAMIEN A. BASIT said...

zatie, tolong listkan this blog beb. It has English stories.. Seems interesting enough.

http://theflowerheart.blogspot.com/2013/05/chapter-two.html

Ika Ashari said...

Akak, please hilangkan blog http://sixdayslove.blogspot.com
(Dan Sebenarnya)
It is not my blog though, but it has an inapropriate contents n post

Sham Pd said...

Saudari Zatie,

Hendak minta tumpang letak link blog saya ni http://roseezadora.blogspot.com

http://roseezadora.blogspot.ch

Terima kasih.

Sham Pd said...

Saudari Zatie,
Saya ingin memohon untuk menumpang letak link blog saya.

http://roseezadora.blogspot.com/2013/07/novel-ke-3-mengharap-ditanjung-harapan.html

Sekinan, terima kasih.

Lia veSus Ayiz said...

Akak.. Boleh tolong letak link novel Peperangan Cinta tak? Novel tu dah tamat..

http://karyakuterhasilfrommydream.blogspot.com/2013/12/novel-peperangan-cinta-bab-39-end.html

Shaza Alden said...

salam Zatie,
boleh tak tumpang letak link blog saya? harap2 boleh ye...

http://shazaalden.blogspot.com/2014/04/indah-di-hati-bab-12.html

terima kasih

Jamie Lha said...

salam. kak zatie,mintak tlog letak link blog sy juga boleh?

karya pertama saya..

http://jamielha.blogspot.com/2014/09/jodohku-datang-bergolek-cayalah-9.html

rahmi fadhli said...

mp3 terbaru
mp3 terlengkap
mp3 dangdut

Seo Ninja said...

your article is this very helpful thanks for sharing................:)

Vimax
Vimax Canada
Vimax Asli
Vimax Original
Obat Kuat Viagra
Viagra
Alat Pembesar Penis
Pembesar Penis
Obat Kuat
Obat Pembesar Penis
Obat Penyubur Sperma
Obat Perangsang Wanita
Sex Toys Pria
Sex Toys Wanita

whaff said...


TRIK MENDAPATKAN UANG DARI ANDROID










CARA MUDAH MENDAPATKAN DOLLAR $ DENGAN ANDROID GRATIS DI ANDROID











CARA BAUAT DAPATIN 1200-2500 GEMS DAN 5 BUILDER CLASH OF CLANS SERCARA GRATIS










CARA MENDAPAT DIAMOND LINE LET'S GET RICH GRATIS










CARA MENDAPATKAN DIAMONDS HAY DAY GRATIS DI ANDROID










CARA DAPAT CASH DAN COINS 8 BALL POOL GRATIS DI ANDROID 










CARA DAPAT ENERGI DAN KOIN CRIMINAL CASE GRATIS DI ANDROID















































































.

















.

nur said...

Assalamualaikum,

Saudari Zatie,

Hendak minta tumpang letak link blog saya ni

http://tudungaggunista.blogspot.my/

Terima kasih

Widya Sena said...

dimana beli obat kutil kelamin | harga obat kutil kelamin di apotek | jenis obat kutil kelamin | jual obat kutil kelamin di apotik | jual obat kutil kelamin jakarta | jual obat kutil kelamin murah | jual obat kutil kelamin surabaya

volume 1

volume 2

volume 3